Palvelut

Palvelut

NFS myy, toimittaa ja tukee päämiestensä markkinainformaatioratkaisuja Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti pankit, varainhoitajat, rahastoyhtiöt, säilytys- ja back office –toimijat sekä media. NFS:n paikallisuus ja asiakastuki yhdistyvät päämiestemme globaaleihin resursseihin ja teknologiseen osaamiseen – yhteisten asiakkaidemme eduksi.

Markkinainformaatioratkaisut

NFS myy, toimittaa ja tukee päämiestensä ratkaisuihin perustuvia markkinainformaatiopalveluita. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti pankit, varainhoitajat, rahastoyhtiöt, säilytys- ja back office –toimijat sekä media. NFS:n paikallisuus ja asiakastuki yhdistyvät päämiestemme globaaleihin resursseihin ja teknologiseen osaamiseen – yhteisten asiakkaidemme eduksi.

Tarjoamme laajan valikoiman markkinainformaatioratkaisuja, jotka ovat keskeinen osa maailman suurimpien finanssialan yritysten front, middle ja back office -toimintoja. Tuemme asiakkaidemme investointi- ja operatiivisia prosesseja muun muassa tarjoamalla objektiivisia JVK-lainojen arvostuksia miljoonille eri tuotteille, instrumenttien perus- ja hintatietoja kaikilta globaaleillta markkinoilta, elektronisen kaupankäynnin mahdollistavia hintalähteitä ja muuta teknistä infrastruktuuria, kehittyneitä analyysityökaluja sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä verkkosivustoja sekä terminaalituotteita markkinainformaation esittämiseen.  
  

Markkinainformaatioratkaisut

Pankeille

Ulkoistetut markkinainformaation esittämiseen suunnatut web-ratkaisut, jotka integroituvat saumattomasti asiakasyritysten verkkopalveluihin ja konttorikäyttöliittymiin.

Pankeille

Varainhoitajille

Markkinainformaatioterminaalit salkunhoitajille, sijoituspalvelujen myynnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville sekä aktiivisille loppukäyttäjille.

Varainhoitajille

Rahastoyhtiöille

Instrumenttien perustieto- , kurssi- ja yhtiötapahtumatietojen välitys salkkuarvostuksen, NAV-laskennan, raportoinnin ja riskienhallinnan tarpeisiin.

Rahastoyhtiöille

Mediayhtiöille

Ulkoistetut markkinainformaation esittämiseen suunnatut ratkaisut, jotka integroituvat saumattomasti meidayhtiöiden palveluihin. Viivästetty  tai reaaliaikanen markkinainformaatio sekä päivän päätöskurssit.

Mediayhtiöille